Kan ik een border collie 7 uur alleen laten?

Hoewel er geen regel bestaat waarbij u uw collie maximaal alleen thuis mag laten, mag u uw hond 10 of 12 uur niet achterlaten. Die duur is te lang voor een enkele rekoefening. Toch zouden sommige mensen volhouden dat ze hun collies altijd zo lang zonder problemen hebben achtergelaten. Honden zijn sociale wezens en in tegenstelling tot mensen hebben ze geen tijd alleen nodig.

Sterker nog, het maakt ze gestrest. Honden kunnen leren om langere tijd alleen te zijn, maar dat zal voor hen nooit prettig zijn. Ze trainen om in hun eentje in orde te zijn kost tijd, dus houd daar rekening mee. Je kunt niet verwachten dat een hond die pas een paar weken bij je is, het opeens prima alleen in huis heeft.

Als uw hond geen mogelijkheid heeft om alleen naar buiten te gaan, is het over het algemeen goed om hem ongeveer 6 uur per keer alleen te laten. Langer is oneerlijk, behoorlijk oneerlijk 'wat betreft het toilet'. Ja, natuurlijk kunnen velen het langer dan 8 uur volhouden, maar je begrijpt zelf hoe ongemakkelijk dat is. Kortom, nee, Border Collies kunnen niet een hele dag alleen thuis blijven.

Een collie mag hooguit een paar uur worden bewaard, maar het is belangrijk om op de symptomen van angst bij uw hond te letten, aangezien dit van Collie tot Collie kan verschillen. Als je ervoor zorgt dat je Border Collie moe is, kun je hopelijk beter een dutje doen terwijl je weg bent en kun je ze helpen om zich te ontdoen van destructieve, opgekropte energie. Kisten zijn een goede manier om een veilige ruimte te creëren, maar zijn misschien niet de beste keuze voor je Border Collie. Border Collies zijn energieke honden die last hebben van verlatingsangst en graag bij hun baasjes zijn; bijgevolg kunnen ze 4 tot 6 uur per keer alleen worden gelaten en moeten ze gedurende die tijd bezig blijven.

Begin thuis met de training voor beloningsautomaten, zodat de snoepjes vallen als je de grens verlaat om te gaan zitten. Ja, Border collies kunnen tot zes uur achter elkaar alleen worden gelaten, maar het is nooit een goed idee om ze voor een lange periode alleen te houden, aangezien het energieke honden zijn die gevoelig zijn voor verlatingsangst en menselijke verbinding willen. De mijne kan veel bewegen voor en na, maar ik laat ze niet zo lang staan zonder dat een hondenuitloper ze mee naar buiten neemt voor minstens een korte wandeling om naar het toilet te gaan en wat huisdieren te halen en misschien laat de rollator ze kauwen of kong geven. Als algemene regel geldt dat u moet proberen een puppy de eerste drie maanden van zijn leven niet alleen te laten, als u daar iets aan kunt doen.

Border collies kunnen goed op dingen kauwen en maken van je huis een puinhoop als je ze met veel energie thuis laat. Deze wandeling geeft je border collie de kans om zijn behoefte te doen en geeft jou en je border collie ook wat quality time voordat je vertrekt. Een andere methode om de dag te onderbreken en de tijd die je border collie alleen achter elkaar doorbrengt te verminderen, is door deze aanpak te gebruiken. Als je terugkomt, is het belangrijk om je Border Collie te observeren op tekenen van angst en om melding te maken van destructief gedrag.

Op dezelfde manier hebben Collies veel energie, en als ze lange tijd opgesloten zitten, worden ze onrustig en uiteindelijk destructief.